Monday, May 14, 2007

Bunicutza contraataca!

Iliescu dixit: "josniciile" lui Băsescu, "nedemne pentru un om de stat", demonstrează nu numai că suspendarea sa a fost justificată, ci şi că prezenţa sa în fruntea statului e un real pericol şi că trebuie demis. "Băsescu acreditează ideea, profund nedemocratică şi periculoasă, că aceia care au votat împotriva sa trebuie pedepsiţi pentru votul lor, pentru că au exercitat liber un drept constituţional fundamental, fie cu aruncarea peste balustrada Parlamentului, fie cu trimiterea lor în mină (…) Ce urmează? Tragerea lor în ţeapă la propriu?" Pai, dupa 17 ani e tras in teapa "la figurat", mie unuia imi surade ideea.
In continuare: Băsescu, în calitate de fost ministru al FSN, ştie foarte bine cât de mincinoase sunt afirmaţiile sale de acum, dar şi cum gândea despre minciunile răspândite atunci de unii dintre adversarii politici ai domniei sale şi ai FSN în 1990, cu privire la aşa-zisa "chemare" a minerilor. În opinia lui Iliescu, declaraţiile de la
Craiova ale preşedintelui suspendat reprezintă "un motiv în plus pentru ca la referendum cetăţenii să voteze DA pentru demiterea lui Băsescu"( sursa: Jurnalul National)
Reminder pt Nea Nelu, ca poate au mai trecut anii si s-a mai asternut colbul. Nu destul!!!




1 comment:

Anonymous said...

urat, tare urat... si foarte trist pentru ceea ce se intampla cu ciolanul:) are dreptate Base, ca e urat ca un fost presedinte ataca un presedinte,( ce puii mei mai vrea, dupa ce-a stat cocotat bine mersi de trei ori in cuibusor, dar si Base, mancal-as, cat l-a mai atacat pe Iliescu, nu s-a gandit la principiul asta:)