Monday, May 7, 2007

Olimpiada suspendata

Olimpiadele comunicarii 2007.
Teoretic un concurs in care tinerii comunicatori sa poata iesi din anonimat, sa-si puna in practica potentialul si sa atraga atentia vanatorilor de talente. Practic, ...
La o privire atenta pe site , gasim si niste oameni cu adevarat demni de niste Olimpiade ale Comunicarii. Neobositi in procesul comunicarii, dar care si-au facut timp sa impartaseasca din experienta lor si invataceilor care, iesiti de pe portie facultatilor de comunicare, vor imbratisa acest domeniu al comunicarii politice, in care primeaza valoarea, caracterul, experienta, daruirea, spiritul de sacrificiu. NU banul, spaga, pilele, cunostintele, returul la serviciu, networkingul.
Referitor la aceste conferinte, NU, va lasati inselati, discutiile NU vor viza nici macar in inconstient acel mare DA pe care invitatii i-l ureaza cuiva, care s-a jucat cu biletele si a fost dat afara.
Dar iata invitatii, fiecare o personalitate, demn de niste adevarate Olimpiade ale Comunicarii?
Luni, ora 17.00: "Se poate campanie fara populism? Dar populism fara campanie permanenta?"
Raspund:
• Ludovic Orban (PNL)
• Cristian Diaconescu (PSD)
• Crin Antonescu (PNL)
• Vasile Dincu (PSD)
• Alfred Bulai (ASG)
• Andrei Stoiciu (Ziua)
2 x PNL, 2 x PSD, un reprezentant mass-media si domnul Bulai, presedinte al Agenţiei de Strategii Guvernamentale din 2006. Asta pentru ca Valeriu Turcan, presedintele in functie, a fost schimbat (sa nu zic demis) de Tariceanu- cineva si-a bagat coada.
Tot domnul Bulai este si pro decan in cadrul SNSPA, deci astazi a venit momentul sa mai intoarca niste servicii. Mi s-a parut interesanta declaratia de avere...pag 4.

Marti, 8 mai, ora 14.30: "Cum poate ajunge un pusti Presedintele Camerei Deputatilor – o discutie despre cariera de comunicator intr-o institutie publica"
Ne raspunde, desi nu cred ca ne da si raspunsul:
* Bogdan Olteanu (Camera Deputatilor), sa daugam PNL
* Tudor Chiuariu (Ministerul Justitiei)
* Adriana Saftoiu
* Cozmin Gusa (PIN)
* Victor Ponta (PSD)
* Dumitru Bortun (ARRP)

Lasandu-i la o parte pe domnul Bortun si pe Adriana Saftoiu, raman patru invitati - raman fara prezentare, chiar nu mai au nevoie - care pana pe 19 mai si dupa 19 mai au un singur scop: ca lumea sa-i spuna DA lui Basescu. Si, Bogdane, sa fim seriosi, lumea stie cum ai ajuns tu Presedintele Camerei Deputatilor.

Mai e ceva de zis? NU prea... As mai avea o sugestie...stiu ca nu sunt chiar Olimpiade, da saptamana viitoare se dau tezele nationale la clasa a VII-a si a VIII-a, aranjati sa li se dea Miorita, si in loc de ciobanii aia no name, sa-l faca pe ala moldovean Basescu si pe ceilalti doi Tariceanu si Geoana. Merge?




No comments: